Meny Lukk

Ny medlemsfordel: NSFFs medlemmer får én måned gratis tilgang til Utdannet.no

I samarbeid med en rekke tilbydere finnes et rikt utvalg av medlemsfordeler for deg som er medlem i en NSFF-tilknyttet klubb. Du finner den fullstendige oversikten på denne siden. I dag kan vi fortelle om enda en fordel: én måneds fri tilgang på nettkursportalen Utdannet.no.

Kurskatalogen til Utdannet.no er en smørbrødliste av den mest etterspurte kompetansen i dagens arbeidsmarked, og inneholder 8000 kursvideoer fordelt på 200 nettkurs innen business, design, foto og video, lyd og musikk, markedsføring, programmering og web.
– Alle kursene våre er «hands on» og veldig praktiske, for det nytter ikke å være ekspert hvis du ikke samtidig evner å lære bort den kunnskapen du har. Når noen tar et kurs i bilderedigering skal de faktisk kunne redigere bilder når de er ferdig med kurset, forteller gründer av Utdannet.no, Espen Faugstad.

Utdannet.no fungerer på samme måte som strømmetjenester for musikk eller TV-serier. Kundene betaler en fast månedspris og får tilgang til alle kursene som er produsert så langt. I løpet av de siste årene har tjenesten blitt svært populær, og kan nå skilte med 30.000 registrerte brukere og 1,5 mill. videoavspillinger.
– Vi vet at flere av våre medlemmer tar kurs utover sitt fagområde av ren nysgjerrighet, glede og interesse. Det synes vi er veldig morsomt, og er et godt bevis på at formen vi har valgt treffer godt, avslutter Espen Faugstad.

NSFFs medlemmer får én måned gratis tilgang til Utdannet.no

Som medlem av NSFF får du én måned gratis tilgang til over 200 nettkurs av høy kvalitet på Utdannet.no. For å benytte deg av tilbudet, kontakt din klubbleder for å motta rabattkoden som du bruker under bestilling av månedsabonnement.

Derfor bør du velge Utdannet.no:

  • Erfarne kursholdere
  • Praktiske og relevante kurs
  • Kursbevis ved fullførelse
  • Gratis kundesupport
  • Nedlastbare prosjekt- og kursfiler

Se ellers innlegg på NSFF.no i sin helhet: Ny medlemsfordel: NSFFs medlemmer får én måned gratis tilgang til Utdannet.no